nEHandelsbetingelser

 

Her finder du vores handelsbetingelser, der er gældende ved online køb hos Aquanife ApS

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Handelsbetingelser for online køb hos os

Handelsbetingelserne, som er angivet nedenfor, er gældende for alle dine bestillinger og online køb hos os. Du opfordres derfor til at læse betingelserne grundigt igennem, således at du kender dine rettigheder og forpligtelser, inden du køber varer hos os. Ved hvert køb beder vi dig acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du modtager en kopi af vores handelsbetingelser sammen med din ordrebekræftelse.

1.    Sprog 

Alle kontrakter indgås på dansk og omfattes af købelovens almindelige regler om mangler mv.

2.    Priser

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Priser på bestillingstidspunktet er gældende. Fragt- og leveringsomkostninger samt evt. betalingskortgebyrer oplyses inden dit køb.

3.    Bestilling af varer

a) Find de varer du vil købe og læg dem i kurven.

b) Gå til kurven (check out).

c) Indtast personoplysninger og vælg betalingsmetode.

d) Godkend ordren + handelsbetingelser.

e) Vi sender en ordrebekræftelse til dig på mail.

Ønsker du at bestille varer, som ikke er en del af vores faste sortiment, beder vi dig venligst kontakte os på telefon +45 40 34 13 25.

4.    Forsendelse og leveringsomkostninger

Vi sender alle varer med BlueWater og GLS der tilbyder pålidelig pakkedistribution af høj kvalitet.

Den typiske leveringstid i Danmark for lagervarer er ca. 3-4 hverdage.

Hvis Aquanife EU ApS modtager bestilte varer retur på grund af forkerte eller mangelfulde oplysninger om leveringsadressen, må du afholde leveringsomkostningerne til genfremsendelsen af varen med BlueWater / GLS til den korrekte adresse. Vi beder dig derfor give os præcise oplysninger om leveringsadressen.

5.    Betaling

Du kan betale med MobilePay.

Vi sender ikke pr. efterkrav.

6.    Personlige oplysninger

For at kunne sende varer til dig og yde dig den optimale service, registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail. Oplysningerne benyttes alene til dette formål og behandles fortroligt på krypteret server og videregives ikke til tredjemand. Det er således alene Aquanife EU ApS, der har adgang til oplysningerne. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.  

 

 

7.    Fortrydelsesret

Du har altid 14. dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du modtager din vare.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele din beslutning om at fortryde dit køb i en utvetydig erklæring til Aquanife EU ApS, Hjorslevvej 7 – 5450 Otterup  f.eks ved postbesørget brev,  eller e-mail adresse. Du kan benytte den vedlagte standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender meddelelsen om udøvelsen af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Hvis du bryder forseglingen eller på anden måde åbner de modtagne produkter, betragtes værdiforringelsen på grund af varernes karakter som værende 100%, da vi ikke kan gensælge de pågældende produkter, efter de er åbnet.

7.1 Følger af fortrydelse

Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig i forbindelse med det fortrudte køb, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder seneste 14. dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du har benyttet ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Du returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14. dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af fortrydelsesretten. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14. dage. Du bærer risikoen for varernes hændelige beskadigelse eller forringelse under tilbagetransporten.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

8.    Reklamationsret

Når du handler har du selvfølgelig reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller et rimeligt afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinges selvfølgelig af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, skadeforvoldende adfærd eller lignende.

Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 14. dage efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Returvarer sendes til Aquanife EU ApS, Hjorslevvej 7 – 5450  Otterup Når vi har modtaget din vare retur, kontakter vi dig for aftale af det videre forløb. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav samt pakker uden medfølgende fejlbeskrivelse medmindre andet er aftalt.

Oplysning om klagemuligheder:

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til:

Center for klageløsning i konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

eller til http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse st@aquanife.com

Hvis en reklamation er helt eller delvist afvist af virksomheden

Hvis du vil gå videre med din klage

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til:

Teleankenævnet
Axeltorv 6, 3. sal Th.
Dk-1609  København V

Du kan klage til Teleankenævnet vis www.forbrug.dk

eller http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse st@aquanife.com

9.    Ansvarsbegrænsning

Aquanife eu ApS kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab, herunder følgeskader, drifts- og omsætningstab, avancetab, tidstab, afsavnstab eller andet indirekte tab, som manglen måtte medføre, med mindre andet følger af dansk rets almindelige ufravigelige regler.

10. Produktansvar

Produktansvar følger dansk rets almindelige regler for produktansvar. Produktansvaret for erhvervstingskader og produktansvar, som baserer sig på det i retspraksis udviklede produktansvar, er beløbsmæssigt begrænset til DKK 100.000 inkl. moms. Denne begrænsning gælder dog ikke for personskader. I det omfang intet andet følger af ufravigelige retsregler, er Aquanife EU ApS ikke ansvarlig for driftstab, avancetab eller andet indirekte tab.

11. Persondatapolitik

Vi foretager registrering af dine personoplysninger alene med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Aquanife EU ApS og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Direktøren for Aquanife EU ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Aquanife EU ApS videregives eller sælges på INGEN måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Aquanife EU ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen efter dit køb er afsluttet. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Aqunife EU ApS

12. Billeder og tekst på hjemmesiden

Billeder og tekst på hjemmesiden er brugt med tilladelse fra rettighedshaveren.

Alle billeder og tekst, der er gengivet på hjemmesiden har Aquanife ApS samtlige rettigheder til, herunder ophavsrettighederne.

Billeder eller tekst fra hjemmesiden må ikke kopieres, gengives eller lign. uden forudgående skriftlig tilladelse fra Aquanife ApS. Alle rettigheder forbeholdes. Krænkelse af nævnte rettigheder er erstatningspådragende.

13. Tvister

Enhver uoverensstemmelse i anledning af køb og bestilling af varer m.v. hos Aquanife ApS er omfattet af dansk ret.

14. Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl og udsolgte varer.

15.   Kontaktdata:

Aquanife EU ApS
Hjorslevvej 7
5450 Otterup

CVR 426758360

st@aquanife.com

Tlf.: + 45 40 34 13 25

da_DKDanish