Aquanife Vandpolering

Helt rent uden kemikalier

Vand som hovedkomponent

 

Støvfri

 

alle slags overflader

 

Ingen slitage

 

Lang medie levetid

 

semigloss overflade

 

professionel satin-finish

 

effektiv og nænsom

 

AquaNife Vandpolering

Vandpolering er en proces, hvor vand agerer som hovedkomponent med et specie fremstillet iblandet medie.

Emnerne sprayes med denne blanding under højt tryk, og i forhold til andre kendte metoder er dette ikke aggressivt på overfladen. Der indlejres ikke rester af blæsemateriale i overfladen, lejepasninger påvirkes ikke og overfladen fremstår forseglet, smudsafvisende, og er nem at holde ren.

Vandpolering med AquaNife udstyr er den perfekte løsning, hvor der kræves en semigloss overflade på aluminium, rustfri stål, messing, bronze, titanium, magnesium, kobber, plastic, gummi og andre materialer.

Vandpolering med AquaNife er den eneste mulighed for at få emner til at ligne nye. Er uundværligt ved restaurering af biler, motorcykler, mekanik.

Vandpolering med AquaNife kan med fordel bruges til at skabe en ensartet professionel satin-finish på nyfremstillede komponenter.

Vandpolering med AquaNife er på samme tid meget effektiv og nænsom ved komponenterne, uden at det fjerner materiale fra emnerne.

Nyheder

Stort smil hos Center Auto da de modtog deres kabine fra AquaNife 👍

Smilet var stort hos Center Auto, da de i fik leveret deres nye ynglings værktøj, nemlig en AquaNife vandpoleringkabine! Med den kan de optimere deres hverdag, da de har fået en værktøj der lynhurtigt kan rense bremseåg og løse løbende rengøringsopgaver Ikke nok med...

Tillykke til Automeccanica Sorø med deres nye AquaNife kabine 👍

Så er hverdagen i gang igen, og ønsker du at få den bedste start? Så gør som Automeccanica Sorø og få installeret en AquaNife vandpoleringskabine De skal benytte kabinen til bremseservice og til forfaldne renseopgaver, som en AquaNife vandpoleringskabine kan løse på...

Stort tillykke til gardnertiet Legro i Karlslunde!

Gartneriet Legro i Karlslunde har længe søgt efter en teknik til rengøring af skovlhjul og andre tekniske komponenter i gartneriets pumpesystemer. Aquanife vandpoleringskabinen løste opgaven uden at ændre på komponenternes specifikationer, og med en finish og...

Kontakt os

Peder Wesselsvej 21B
5220 Odense SØ
Danmark

Send os en besked

da_DKDanish