AquaNife vandpolering fjerne Power coating nemt som ingenting!

Wauw se lige forskellen på denne forkammer dæksel efter den har været en tur i gennem AquaNife vandpoleringskabine 🤩 

 

Delen var beklædt med power coating, men det er intet problem for AquaNife vandpoleringskabinen, der nemt og hurtigt fik poleret delen op og gav den et helt nyt udtryk! Alt der foregår under rengøringen af delen i en AquaNife vandpoleringskabine er 100% miljøvenlig, og det foregår helt uden gener af støv eller støj! Dette sammenholdt med, at kabinen er yderst effektiv men ikke fjerner materiale fra emnet gør AquaNife vandpolering til det absolutte første valg til alle brancher der arbejder med rengøring af næsten alle typer overfalder, restaurering og meget meget mere! 

 

Vi kommer gerne ud med demobussen og viser kabinerne frem så i kan se hvordan de fungere og prøve dem af på egne dele! Så kontakt os i dag på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer 😁👍

 

Fjern svejsemærker med AquaNife

Mangler i et fantastisk miljørigtigt værktøj til at fjerne svejsemærker? Så har vi løsningen til jer 👍😁
Selvom vi hos AquaNife vandpolering ofte fortæller om at kabinen er helt fantastisk til ting som bremseservice og løbende rengøringsopgaver, kan kabinerne meget meget mere!
Med kabinen kan du nemt og hurtigt fjerne mærker opstået under svejsning, og give efterlade emnet med en professionel satin-finish. Under vandpoleringen bliver der ikke fjernet materiale fra delen, og delenes dimensioner forbliver intakt 😎 Så ikke nok med at kunne effektivisere jeres hverdag, men denne lynhurtige rengøringsmetode, så bliver i også ekstra populære hos jeres medarbejdere, da de med en AquaNife vandpoleringkabine slipper for at stå i støv, alt foregår nemlig 100% støvfrit og støjsvagt!
Kontakt os i dag på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer, eller hvis i vil have besøg af demobussen 👍

AquaNife på visit på Bornholm 👍

Så er AquaNife kommet retur til fyn, efter et par skønne dage på Bornholm, hvor vi blev taget helt fantastisk godt i mod 😊
Vi var rundt med demobussen og fik demonstreret vandpoleringskabiner i lange baner, og allerede nu er der nogle heldige der har fået installeret og opsat deres nye AquaNife vandpoleringskabine, og de kan glæde sig til blandt andet at kunne rengøre bremseåg på bare 20 sekunder😎
En af de helt store fordele ved AquaNife vandpoleringskabinerne er, at man får et yderst effektivt redskab til restaurering og rengøring af diverse dele og komponenter, helt uden at gå på kompromis med miljøet, alt der omhandler vores kabiner er nemlig 100% miljøvenligt, støvfrit og støjsvagt!
Vi er enige, AquaNife vandpolering lyder for godt til at være sandt! Så se det med egne øjne og book et besøg af demobussen på + 45 40 34 13 25, eller kontakt os til en uforpligtende snak, hvis i har nogle spørgsmål!

Grønnere hverdag uden støv med AquaNife

Ønsker i en grønnere hverdag med mindre støv? Så skift til en AquaNife vandpolerings kabine, hvor alt foregår 100% støvfrit og miljøvenligt 🤩
Se med i videoen, hvor en del fra en Honda motor bliver vandpoleret 😎 Delen var fyldt med snavs og skidt, men efter at blive rengjort og poleret i kabinen var den som ny at se på 😉
Dette er blot en anvendelsesmulighed af AquaNife vandpoleringskabinerne, da den er ideel at bruge til alle formål og i alle brancher der ønsker en semi-gloss overflade på fx aliminium, rustfrit stål, messing, titanium, magnesium, kobber plastic, gumme og mange flere! Samtidig med at med en AquaNife vandpoleringskabine er yderst effektiv og hurtigt at benytte, er kabinen stadig meget nænsom over for emnet, og fjerne ikke materiale eller ændre dimensioner 😊
Kontakt os på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer, eller hvis i ønsker besøg af demobussen til demonstration af kabiner!

Smilet var stort hos MS Performance da AquaNife kom forbi med deres vandpoleringskabine!

Så kom AquaNife vandpolering også forbi MS Performance, og fik leveret dem deres nye kabine 😎 De skal benytte deres nye AquaNife vandpoleringskabine til forskellige opgaver i dagligdagen, såsom alm. service, restaurering og rengøringsopgaver 👍 De kan nu glæde sig til at kunne løse alle de opgaver på ingen tid, og helt uden gener af støv eller støj! Endvidere foregår alt med AquaNife vandpoleringskabiner helt miljøvenligt! Skal du være den næste vi leverer en kabine til? Så kontakt os i dag til en uforpligtende snak på + 45 40 34 13 25, og husk vi har kabiner både forskellige størrelser, og kan komme ud og demonstrerer kabiner hos jer!

Holdet ved Oksbøl Autoservice, da vi kom med deres nye AquaNife kabine

Hele holdet var klar hos Oksbøl Autoservice, da vi kom og leverede deres nye AquaNife vandpoleringskabine, og glædede sig til at komme i gang 👍 Med deres nye AquaNife vandpoleringskabine, kan de glæde sig til en hver dag uden gener af støv, støj og kemi! En anden fordel ved AquaNife er, at hovedkomponenten er vand og det medie man benytter har lang levetid, så kabinen har lave forbrugsomkostninger. Kabinen er yderst nænsom og giver ingen slitage til komponenten der bliver behandlet. Samtidig er kabinen super effektiv og kan benyttes på næsten alle overfalder og give en semigloss overflade, så AquaNife vandpolering det oplagte valg til alle der arbejder med restaurering, rengøring og meget meget mere! 😎 Kontakt os gerne på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer, og hvis i ønsker besøg af demobussen til demonstration af kabiner.

Tillykke til Ilbro Auto med deres nye AquaNife vandpoleringskabine!

Hos AquaNife nyder vi at være på landevejen og kommer rundt i landet og levere AquaNife vandpoleringskabiner til tilfredse kunder 😎 Denne gang gik turen til Ilbro Auto, som glæder sig til at komme i gang med de daglige rengøringsopgaver, som nu bliver let som en let med deres nye vandpoleringskabine! De kan også glæde sig til at arbejde helt uden gener af støv, støj eller kemi, alt foregår nemlig helt miljøvenligt! AquaNife vandpolering har mange forskellige anvendelsesmuligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser, da den kan bruges på næsten alle overfalder. Vi vil gerne hjælpe jer med at optimere jeres hverdag med en vandpoleringskabine, og hvis i ønsker at se hvordan kabinen fungere på jeres dele, kan i bestille besøg af demobussen til demonstration af kabiner 👍😎 Kontakt os i dag på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak!

Så var det Paws Auto værksted der fik leveret en AquaNife vandpoleringskabine 👍

Så kom AquaNife bilen forbi Paws Auto værksted med deres nye vandpoleringskabine 👍 De skal blandt andet benytte kabinen til bremseservice og restaurering af knallerter! Med en vandpoleringskabine fra AquaNife kan man optimere sin hverdag, da det med den er muligt at rengøre ellers besværlige ting som bremse åg på bare 20 sekunder og være efterladt med en fantastisk finish! Selvom AquaNife vandpolering er super effektiv fjerner den intet materiale fra delen eller ændre ved delens dimensioner, hvilket skaber uendelige anvendelsesmuligheder. Så ønsker i en hverdag uden gener af støv og kemi, så hjælper vi gerne med at inspirere til hvordan i kan gøre jeres hverdag både nemmere og sjovere med en AquaNife vandpoleringskabine 😎 kontakt os på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak, eller hvis i ønsker besøg af demobussen 😃

Stort smil hos Center Auto da de modtog deres kabine fra AquaNife 👍

Smilet var stort hos Center Auto, da de i fik leveret deres nye ynglings værktøj, nemlig en AquaNife vandpoleringkabine! Med den kan de optimere deres hverdag, da de har fået en værktøj der lynhurtigt kan rense bremseåg og løse løbende rengøringsopgaver 👍😎 Ikke nok med AquaNife vandpoleringskabinen er super hurtig at bruge, så giver den også en fantastisk satin-finish, helt uden at fjerne materiale eller ændre dimensioner på delen 😲 En sidste super vigtig ting ved AquaNife kabinerne er, at alt foregår helt miljøvenligt og unden gener af støv eller støj! Hvis du skal være den næste vi levere en kabine til, så kontakt os til en uforpligtende snak på + 45 40 34 13 25, eller hvis du ønsket besøg af demobussen!

Hele holder var klar ved Ford Bjarne Nielsen i Birkerød til modtagelse af AquaNife!

Hele holdet ved Ford Bjarne Nielsen i Birkerød var klar da vi kom og monterede deres nye AquaNife vandpoleringskabine 😎👍 De skal benytte kabinen til bremseservice og forskellige rengøringsopgaver, men AquaNife vandpoleringskabiner kan benyttes til meget mere! Nogle af fordelene ved en AquaNife vandpoleringskabine er:
– Helt miljøvenligt og STØVFRIT
– Kan rengøre mange forskellige slags overflader
– Kan give en professionel satin finish
– Meget støjsvag
Vi kunne blive ved og ved, men er det ikke bare nemmere i selv prøver teknikken ved besøg af vores demobus til demonstration af kabiner 😎 Kontakt os på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak, eller hvis du ønsker besøg af demobussen!

Kontakt os

Peder Wesselsvej 21B
5220 Odense SØ
Danmark

Send os en besked

da_DKDanish