NYHED hos AquaNife HTMR Supergun 😎

Nyhed hos AquaNife vandpolering, HTMR Supergun 🤩
AquaNife vandpolering er den mest effektive rengøringsmetode på markedet, og nu er det muligt at gøre den endnu mere effektiv og spare endnu mere tid!
Der er to måder at kunne øge effektiviteten af vandpoleringen, den ene er størrelsen på kompressoren og den anden er den pistol man benytter til vandpoleringen. Nu tilbyder AquaNife vandpolering tilkøb af en Supergun fra HTMR, hvilket er en super effektiv pistol der i nogle tilfælde kan halvere tiden det tager at vandpolere et emne og har en meget præcis stråle at vandpolere med. HTMRvSupergun findes i 3 udgaver med luftforbrug på henholdsvis 500-750-1000 L/min, alt efter kompressorstørrelse.
Så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende samtale, om hvordan vi kan hjælpe jer, hvis i ønsker en mere grøn og støvfri hverdag hverdag med AquaNife vandpolering på + 45 40 34 13 25! Husk, at vi også køre rundt med demobussen til demonstration af kabiner på egne dele!

Smilet var stort hos Autosmeden da de fik leveret deres AquaNife kabine!

Smilet var stort hos Autosmeden, da de lige før nytår fik leveret deres nye AquaNife vandpoleringskabine 😎👍 Ikke nok med, at man med en AquaNife vandpoleringskabine får et mere grønt image, da alt omhandlede kabinerne foregår 100% miljøvenligt, så får man også et værktøj der lynhurtigt løser alle dagligdagens rengøringsopgaver, såsom at rense et bremseåg på bare 20 sekunder 🤩 AquaNife vandpolering fjerner ikke materiale fra delen eller ændre dens dimensioner, men kan fjerne næsten alle typer coating og alt efter hvilket medie der vælges at benytte i kabinen kan man få en finish der spænder fra fabriksny satin-finish til en mere grov finish der er perfekt til ny coating!
AquaNife vandpolering foregår ligeledes 100 støvfrit, så ønsker i at gøre noget godt for jeres forretning og medarbejdere, så kontakt os i dag til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer på + 45 40 34 13 25 😉 Husk, at vi også kommer ud med demobussen så i kan se teknikken på egne dele.

Skud 2022 godt i gang med en AquaNife vandpoleringskabine

Så er 2022 skudt i gang, og hvilken bedre start på året end med en AquaNie vandpoleringskabine? 😎👍 Det har KF auto gjort, så stort tillykke til dem med deres nye yndlingsværktøj!
Med en vandpoleringskabine fra AquaNife kan i effektivisere og optimere jeres hverdag, da hverdagens rengørings- og restaureringsopgaver såsom bremseservice nu kan løses på ingen tid! Endvidere vil jeres arbejdsmiljø blive væsenligt forbedret, da en AquaNIfe vandpoleringskabine opererer 100% støvfrit, støjsvagt og uden kemi! Vi har forskellige kabiner i forskellige størrelser og prisklasser så alle behov kan dækkes, fra mindre simple kabiner til store fuldautomatiske kabiner.
Vi vejleder og inspirerer gerne til nye anvendelser af AquaNife vandpolering, så står du med en problematik du ønsker løst? Så kontakt os i dag til en uforpligtende snak på + 45 40 34 13 25, eller hvis du ønsker besøg af demobussen til demonstration af kabiner 😁

Tillykke til Automester Hjallerup med deres nye AquaNife kabine👍

Så kom AquaNife bilen forbi Automester Hjallerup, og de gik leveret deres nye AquaNife vandpoleringskabine 😎👍 De kan nu glæde sig til at løse dagligdagens opgaver, såsom bremseservice og generelle rengøringsopgaver, let som en leg med deres nye ynglings redskab 😉De vil hurtigt opdage, at deres nye AquaNife vandpoleringskabine kan benyttes til alverdens opgaver, og bliver et uundværligt værktøj!
AquaNife vandpolering kan benyttes med forskellige media, alt efter hvilken finish der ønskes og hvilket behov den skal opfylde! Der kan opnås resultater helt fra fabriksny satinfinish med et medie, hvor med et andet medie kan kabinen fjerne forskellige typer coatings såsom pulver lak m.m. Alt dette foregår 100% støvfrit, støjsvagt og miljøvenligt! Dette giver AquaNife vandpolering uendelig anvendelsesmuligeder, så hvis i står med en problematik, eller hvis i bare ønsker at optimere så kontakt os på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak, eller hvis i ønsker besøg af demobussen!

Ny opdateret Neptun kabine!

Julen kommer tidligt i år, for i kan nemlig allerede nu begynde og glæde jer til de næste par uger, da vi hos AquaNife løbende vil præsentere nye og opdaterede kabine-modeller, der er helt og delvist automatiserede vandpoleringskabiner 👍
Den første kabine vi vil fortælle lidt mere om er en ny Aquanife Neptun Prof vandpoleringskabine, der har en masse spændende nye features, og den lander allerede næste uge! Det er en stor rummelig kabine, der måler 1,5 meter i bredden og har hele 2 arbejdsstationer! Kabinen kan derfor rumme store emner til vandpolering, og det smarte ved denne nye model er, at den har et skinnesystem med drejesokkel, der gør det muligt at flytte tunge emner ind og ud af kabinen.
En anden kæmpe fordel ved denne nye model er, at kabinen har en pneumatisk opadgående dør, så man ikke skal beregne plads rundt om kabinen døråbning.
Så arbejder i med store industrielle emner, og ønsker at gøre hverdagen nemmere for jer selv? Så er den nye Neptun kabinen for jer! Som altid foregår alt helt støvfrit og miljøvenligt 👍
Kontakt os gerne på + 45 40 34 13 25, hvis i ønsker at høre mere om den nye kabine eller ønsker besøg af demobussen til demonstration af kabiner

AquaNife vandpolering fjerne Power coating nemt som ingenting!

Wauw se lige forskellen på denne forkammer dæksel efter den har været en tur i gennem AquaNife vandpoleringskabine 🤩 

 

Delen var beklædt med power coating, men det er intet problem for AquaNife vandpoleringskabinen, der nemt og hurtigt fik poleret delen op og gav den et helt nyt udtryk! Alt der foregår under rengøringen af delen i en AquaNife vandpoleringskabine er 100% miljøvenlig, og det foregår helt uden gener af støv eller støj! Dette sammenholdt med, at kabinen er yderst effektiv men ikke fjerner materiale fra emnet gør AquaNife vandpolering til det absolutte første valg til alle brancher der arbejder med rengøring af næsten alle typer overfalder, restaurering og meget meget mere! 

 

Vi kommer gerne ud med demobussen og viser kabinerne frem så i kan se hvordan de fungere og prøve dem af på egne dele! Så kontakt os i dag på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer 😁👍

 

Fjern svejsemærker med AquaNife

Mangler i et fantastisk miljørigtigt værktøj til at fjerne svejsemærker? Så har vi løsningen til jer 👍😁
Selvom vi hos AquaNife vandpolering ofte fortæller om at kabinen er helt fantastisk til ting som bremseservice og løbende rengøringsopgaver, kan kabinerne meget meget mere!
Med kabinen kan du nemt og hurtigt fjerne mærker opstået under svejsning, og give efterlade emnet med en professionel satin-finish. Under vandpoleringen bliver der ikke fjernet materiale fra delen, og delenes dimensioner forbliver intakt 😎 Så ikke nok med at kunne effektivisere jeres hverdag, men denne lynhurtige rengøringsmetode, så bliver i også ekstra populære hos jeres medarbejdere, da de med en AquaNife vandpoleringkabine slipper for at stå i støv, alt foregår nemlig 100% støvfrit og støjsvagt!
Kontakt os i dag på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer, eller hvis i vil have besøg af demobussen 👍

AquaNife på visit på Bornholm 👍

Så er AquaNife kommet retur til fyn, efter et par skønne dage på Bornholm, hvor vi blev taget helt fantastisk godt i mod 😊
Vi var rundt med demobussen og fik demonstreret vandpoleringskabiner i lange baner, og allerede nu er der nogle heldige der har fået installeret og opsat deres nye AquaNife vandpoleringskabine, og de kan glæde sig til blandt andet at kunne rengøre bremseåg på bare 20 sekunder😎
En af de helt store fordele ved AquaNife vandpoleringskabinerne er, at man får et yderst effektivt redskab til restaurering og rengøring af diverse dele og komponenter, helt uden at gå på kompromis med miljøet, alt der omhandler vores kabiner er nemlig 100% miljøvenligt, støvfrit og støjsvagt!
Vi er enige, AquaNife vandpolering lyder for godt til at være sandt! Så se det med egne øjne og book et besøg af demobussen på + 45 40 34 13 25, eller kontakt os til en uforpligtende snak, hvis i har nogle spørgsmål!

Grønnere hverdag uden støv med AquaNife

Ønsker i en grønnere hverdag med mindre støv? Så skift til en AquaNife vandpolerings kabine, hvor alt foregår 100% støvfrit og miljøvenligt 🤩
Se med i videoen, hvor en del fra en Honda motor bliver vandpoleret 😎 Delen var fyldt med snavs og skidt, men efter at blive rengjort og poleret i kabinen var den som ny at se på 😉
Dette er blot en anvendelsesmulighed af AquaNife vandpoleringskabinerne, da den er ideel at bruge til alle formål og i alle brancher der ønsker en semi-gloss overflade på fx aliminium, rustfrit stål, messing, titanium, magnesium, kobber plastic, gumme og mange flere! Samtidig med at med en AquaNife vandpoleringskabine er yderst effektiv og hurtigt at benytte, er kabinen stadig meget nænsom over for emnet, og fjerne ikke materiale eller ændre dimensioner 😊
Kontakt os på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer, eller hvis i ønsker besøg af demobussen til demonstration af kabiner!

Smilet var stort hos MS Performance da AquaNife kom forbi med deres vandpoleringskabine!

Så kom AquaNife vandpolering også forbi MS Performance, og fik leveret dem deres nye kabine 😎 De skal benytte deres nye AquaNife vandpoleringskabine til forskellige opgaver i dagligdagen, såsom alm. service, restaurering og rengøringsopgaver 👍 De kan nu glæde sig til at kunne løse alle de opgaver på ingen tid, og helt uden gener af støv eller støj! Endvidere foregår alt med AquaNife vandpoleringskabiner helt miljøvenligt! Skal du være den næste vi leverer en kabine til? Så kontakt os i dag til en uforpligtende snak på + 45 40 34 13 25, og husk vi har kabiner både forskellige størrelser, og kan komme ud og demonstrerer kabiner hos jer!

Kontakt os

Peder Wesselsvej 21B
5220 Odense SØ
Danmark

Send os en besked

da_DKDanish